Edukacije i obuke

Svaki dan čujemo da je BiH u problemu što se tiče radne snage, da ju je teško pronaći, posebno konkretne profile (sa konkretnim iskustvima i vještinama) koje baš Vama trebaju, i koji će se bez problema uklopiti u Vašu kompaniju.

Mi smo tu da Vam olakšamo proces – i da angažovanje novih radnika, i primanje novih kolega uradimo po svjetskim standardima, i na način koji će ne samo novom kolegi olakšati proces dolaska u novu radnu sredinu, nego će i Vama olakšati uhodavanje i stvaranje osjećaja pripadnosti.

 

Uvodna obuka za nove uposlenike se sastoji od sljedećih segmenata :

– Specijalno pripremljeni plan i program koji pokriva osnove modernog poslovanja

– Pripremanje Vašeg novog kolege za Koorporativnu kulturu Vašeg preduzeća

– Evaluacija pripremne obuke

– Smjernice i preporuke

– Follow-Up nakon 6. mjeseci

Ovakav način pripreme novih uposlenika, dokazuje da ste spremni uložiti dodatne napore samo da bi se Vaš novi kolega osjećao apsolutno spremnim, pripremljenim i motivisanim za radne zadatke i naravno pobjede koje ga čekaju u Vašem preduzeću.

Istaknite se od drugih kompanija, dodajte u vrlo stresan, naporan i tremom obuzet proces prelaska u novu firmi nešto novo što će cijeli proces olakšati – tako što ćete svog novog kolegu poslati nama, na specijaliziranu obuku za nove uposlenike !

Prije početka suradnje, naši experti dolaze na sastanak u Vaše preduzeće, gdje se upoznavaju sa Core vrijednostima Vaše firme, i postulatima Vaše koorporativne kulture, gdje se sastavlja elaborat koji će se prožeti kroz pripremnu obuku.

Te vrijednosti će se tokom dvodnevne obuke kroz već pripremljen plan i program ugraditi u samu pripremu, tako da će Vaš novi kolega doći spreman i “kao da je već godinama tu” sa Vama, a ne samo “onaj novi”.

Obuka traje 2x dana po ukupno 4h dnevno, nakon obuke se radi kratki test vezan za obuku i koorporativnu kulturu, i Vaš novi kolega dobija certifikat o slušanju obuke. Vi kao preduzeće dobijate Evaluacijski list sa informacijama o Vašem novom kolegi, koji sadrži i smjernice i upute vezane za eventualne dodatne obuke koji bi odgovarale i bile poželjne.

Istaknite se – promjenite način rada, i podignite zapošljavanje na jedan totalno novi level !

GreenLeaf Academy

info@greenleaf.ba